Pagina's

zaterdag 26 december 2015

Kaarten gemaakt met kerst

Vandaag heb ik een paar eenvoudige kaarten om te laten zien.
Het hele jaar door eet ik 1 x in de week bij mijn moeder. En met kerst komt ze dan een dag bij mij. Niet alleen wil ze dan graag iets uit de Crockpot eten, maar ze wil dan ook graag samen met mij knutselen. Maar ieder jaar kan ze ook steeds ietsje minder, dus gaat zij vaak over het papier (Mam, een streepje of een ruitje; de roze of de blauwe auto; het plaatje met de voeten uit de auto of de fietsmand met bloemen). Ik heb dan de hele tijd druk bezig met alle papiertjes op maat te snijden en bijpassend cardstock erbij te zoeken. De kaartjes worden wat eenvoudiger, maar dat maakt juist helemaal niet uit, want mijn moeder straalt en daar gaat het om.
Bovenstaande kaartjes zijn mijn kaartjes geworden, mijn moeder had dus de blauwe auto en de fietsmand met bloemen ☺.
Het papier dat we gebruikt hebben is van Maja Design, UHK Gallery en misschien nog een stuk je Pion (het plaatje met het echtpaar) maar dat weet ik niet zeker. De tekst-stempels zijn van Crealies, de ronde stans uiteraard van MFT en verder is alles gewoon uit de hand gesneden en met de Perfect Layers lineaal gemat.

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk dat jullie zo samen bezig kunnen zijn Janette. Dit zijn momenten om te koesteren. Mooie kaarten zijn het geworden hoor.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen