Pagina's

vrijdag 17 mei 2024

Gewoon zomaar

Vanmorgen even lekker met stempels en inkt gespeeld.


Ik heb de stempels (Under the Moon) en stansen (Radiating stitches) van Stampin'Up! gebruikt, de inkt van Pinkfresh Studios en de tekststempels zijn van Coosa Craft.

maandag 13 mei 2024

Colorcube

Ik zit al een tijdje te "worstelen" met mijn creativiteit. En nu zag ik bij diverse mensen al de kaartjes van de Colorcube voorbij komen. 


Dus heb ik de stoute schoenen maar weer eens aangetrokken en ze besteld. 2 doosje vol met totaal 500 kaartjes met kleurencombinaties. En nu maar hopen dat mijn creativiteit hier een opkikkertje van krijgt 😜

zondag 12 mei 2024

Speciaal voor jou

Gisteren weer eens heerlijk een workshopmiddagje gehad. Deze keer bij Carmen Morris in Den Haag.


We hebben gewerkt met de artikelen uit de nieuwe Stampin'Up! catalogus. Carmen had keurig 6 voorbeeldkaartjes gemaakt. Maar ik ben -dwars als ik ben- gewoon lekker "mijn eigen gang" gegaan.
Bij de linker kaart heb ik een poging gedaan de bloemen van de "Layers of Beauty" set in te kleuren met Blends markers van Stampin'Up!. Maar als "Copic-meisje" kon ik daar niet echt mee overweg, dus was het meer van kleur voorzien dan het inkleuren zoals ik normaal doe. 
Bij de rechter kaart heb ik de bijbehorende stencils gebruikt.
Al met al best blij met het resultaat. En in het goedgevulde workshop pakket zat nog voldoende papier e.d. om thuis ook nog lekker mee aan de slag te gaan.

zondag 5 mei 2024

Winnie the Pooh

Vandaag mijn serie voor een rondje leuke post afgemaakt.


Ik heb het leuke paperpad Winnie the Pooh van Echo Park gebruikt en het snijschema van april van Sheetload of cards. Met de afbeeldingen uit het paperpad kon ik 14 kaarten maken. Ik heb nog papier over, maar dat laat ik even liggen omdat ik nog op de stempels wacht die bij dit papier horen.