Pagina's

dinsdag 13 juni 2017

Happy Birthday

Vandaag mijn voorraadje verjaardagskaarten weer aangevuld.


De stempel is Many Mandelas van Concord&9th. Prachtige stempel en zo veelzijdig te gebruiken. De Mandela stempel is in 4 ringen verdeeld. Voor deze kaarten heb ik de buitenste 3 ringen gebruikt.


Bij deze kaart heb ik met Onyx Black van Versafine gestempeld op Neenah papier. Daarna heb ik hem met 4 verschillende kleurtjes Polychromos potloden van Faber Castel ingekleurd. Gestanst met rechthoeken uit 2 verschillende Blueprints sets van MFT. Tussen de lagen zit Foamtape en tot slot nog matte enamel dots van Doodlebug erbij geplakt.


Bij de tweede kaart heb ik dezelfde 3 buitenste ringen gebruikt, maar nu met goud embossingpoeder op blauwe cardstock ge-embosst. Vervolgens een strook eraf gesneden zodat hij smaller dan de basiskaart werd. Met hetzelfde goude embossingpoeder een strook kladpapier goud gemaakt. Deze vlak op de basiskaart geplakt en de blauwe kaart verhoogd erop geplakt. Met de Nuvo Chrystal Drops nog druppels geplaatst (maar ik ben bang dat ik daar iets te enthousiast mee ben geweest)

5 opmerkingen:

 1. Hoi Janette
  Heel mooi!
  Even een vraag ik was bij doeading demo dagen en daar gaf jij ook een demo met hele mooi kaarten, en toen zag ik dat je hele mooie zakjes had waar je stempels in zaten. Misschien een brutale vraag maar waar heb jij deze gekocht? Groetjes Silia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die komen bij De Stumpel vandaan, een kantoorboekhandel. Zoeken op Transparante U zakjes. Ik heb ze in A5 en A6 formaar

   Verwijderen
 2. Ze zijn allebei super mooi geworden Janette. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen