Pagina's

dinsdag 25 juli 2017

Beautiful Day

Vandaag mijn kaart afgemaakt waar ik gisteravond aan begonnen was.


En het was een zware bevalling deze kaart. Het kleuren niet hoor, dat ging heerlijk met mijn Copic Markers, maar toen dat klaar was. Toen wist ik het gewoon even niet meer. En toen had ik mijn afbeelding op de basiskaart geplakt en toen dacht ik van "Mwha, dit is het niet". Maar wat het wel moest worden wist ik ook even niet. Dussss foto-tje gemaakt en aan mijn knutselvriendinnetjes gevraagd wat zij vonden. Te snel mijn kaart gesloopt om een andere versie te maken (en dom, dom, dom ook alles gelijk weer vast geplakt), maar dat was het ook niet echt. Tot slot de handdoek in de ring gegooid en naar bed gegaan.
Vandaag (met nog meer tips van mijn knutselvriendinnetjes) er nog een keer naar gekeken, weer de kaart gesloopt. De tips van mijn dinnetjes in een hoge hoed gegooid, geschud en er vervolgens deze kaart van gemaakt. Als je heeeeel goed kijkt zie je op de achtergrond de bloem nog een keer gestempeld in heel licht grijs, dat had voor het mooie een tintje donkerder gemogen, maar ik ga hem niet nog een keer slopen 😊.
De stempel is Altenew en ik heb gekleurd met Copic Markers, tussen de perzik 6-kant en de witte 6 kant zit foamtape om de kaart wat diepte te geven.

En voor degene die het leuk vinden: hier de 2 mislukte pogingen 😡


2 opmerkingen:

 1. leuk om je "mislukte" kaarten te zien, want nu kun je het probleem zien waar jij tegen aan liep ;)
  Handig zo'n levende knutselvraagbaak, ze hebben je héél goed geholpen, de bloemen en je mooie kleurwerk komen nu helemaal tot hun recht! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n achterban. Je laatste versie is prachtig geworden en leuk te zien je mislukte kaarten. Ik heb dat ook wel eens met de ene ingekleurde afbeelding weet je precies hoe je kaart eruit moet konen te zien en bij de andere heb je totaal geen inspiratie 😳
  Lieve groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen