Pagina's

zondag 8 november 2015

Spelen met de E-brush

Vanmiddag heb ik eindelijk de E-brush eens te voorschijn gehaald om mee te spelen.
En ik moet zeggen: dat valt nog even vies tegen ☺
Dit was mijn eerste poging op Copic Papier:
Ik had wat moeite om de juiste kleuren bij elkaar te vinden. En de boom (stempel van Penny Black) neemt meer Copic kleur over dan ik verwacht had. Maar ja, stempel lineaal al aan de kant gelegd, dus overstempelen ging ook niet.
Dit was mijn tweede poging op Fluweelkarton: 
Met dit resultaat was ik blijer ☺. Alhoewel de stempel van de drie wijzen (geen idee van welk merk, maar ik heb hem op een beurs gekocht) niet helemaal goed pakt op fluweelkarton, kon ik hem met een Copic Brush fineliner (die heeft een penseelpunt) wel heel mooi bijwerken. Alleen toen helemaal op het einde viel het tekststempeltje van Crealies uit mijn handen.
En 3 maal is scheepsrecht, ook op Fluweelkarton: 
Deze vind ik wel echt mooi geworden, het verloop van de kleuren lukte goed bij deze kaart. Ook bij deze stempel (op diezelfde beurs gekocht) kon ik de delen die niet mooi zwart waren geworden bijwerken met de Copic Brush fineliner.

Ik moet er nog veel mee oefenen, maar voor de afwisseling is het leuk om te doen.

3 opmerkingen:

 1. En laat ik ze nu alle 3 práchtig vinden Janette. Juist mooi die met die blauwe boom, ik zie er niets "verkeerds" aan en dat stempeltje laten vallen is wel jammer (heb ik ook wel eens) maar kun je er niet nog een sterretje op plakken of zo. Verder top hoor.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet eens wat een E brush is maar het resultaat ziet er geweldig uit, heel chique! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik vind ze prachtig Janette. Voor het uit je hand gevallen tekststempeltje moest ik inzoomen en goed kijken. Airbrush geeft een heel mooi effect, ik ben alleen bang dat mijn Copics dan zo snel leeg raken.
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen