Pagina's

zondag 7 augustus 2016

Kerstkaarten

Gister heb ik bij Ludiec een workshop kerstkaarten gedaan met de stempels van Different Colors. En normaal ben ik altijd wel even onderweg om op de plek van de workshop te komen, maar Ludiec zit in een dorp 5 km bij mijn woonplaats vandaan, dus dat is ideaal ☺
's Morgens hebben we dit kaartenvlopje gemaakt met 4 kleine kaartjes erin. Ideaal om kado te doen, of om op een kerstkadotje te plakken. Ik heb keurig naar Juf Judith geluisterd en hem "bijna" helemaal naar het voorbeeld nagemaakt.
Na de lunch konden we nog een andere kaart maken. Judith had een paar leuke voorbeeldkaarten waar ik er uiteraard ook één van uit koos om te gaan maken. Maar halverwege de kaart kwam ik erachter dat ik ruzie met de kleuren had (het grijs was te donker en grijs met zilver embossingpoeder werkt ook niet echt goed) dus mijn eerste "halve" exemplaar belande in de prullendoos. 
Opnieuw begonnen en de Proost kaart is het resultaat geworden. Of hij nog lijkt op de voorbeeldkaart van Juf Judith?? Jahoor, zij had er ook glazen op, wit embossing poeder en paars tinten. En verder was die van haar compleet anders en daar hou ik zo van ☺

4 opmerkingen:

 1. Superleuk gedaan! Heerlijk dat je eens een keertje dichtbij zit.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er prachtig uit. Heb zelf gisteren een make en take gevolgd met d mooie stempels van different colors in combinatie met d zigmarkers.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een leuke workshop geweest aan de kaarten te zien Janette. Fijn dat je een keer dichtbij huis kon blijven.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn heel leuk geworden!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen