Pagina's

zondag 14 augustus 2016

Passionate

Ook vandaag heb ik weer even tijd gevonden om met stempels en inkt te spelen.
Deze keer heb ik een stempel van Penny Black gepakt (Passionate). Ik heb deze stempel al een tijdje geleden gekocht, omdat ik het plaatje van de verpakking zo mooi vond. Maar eenmaal thuis gekomen wist ik niet goed wat ik er mee aan moest, want de stempel is (hoe zal ik dat zeggen) "massief" aan de stempel kant. Er komt geen plaatje van dat je in kan kleuren. Ik had hem dus al een paar keer in mijn handen gehad en weer teruggelegd. Maar van de week kwam ik op Flickr een kaart tegen van Lynda Pleckan waarvan ik dacht: zo kan ik het ook ☺
Dus voor de eerste kaart de Distress Markers tevoorschijn gehaald en rechtstreeks op de stempel gekleurd. En heeeeeel klein beetje water erover verneveld en toen afgedrukt. Gelukkig had ik hem in de Misti gedaan, want om wat diepte te krijgen moest ik hem nog een keer met iets donkerdere kleuren afdrukken. Maar ik vond het resultaat geweldig.
Toen bedacht ik me, wat ik met de Distress Markers kan, kan ik natuurlijk ook met de Zig-Markers. Dus de blauw/turquoise variant heb ik met de Ziggies gemaakt. En deze is nog veel mooier geworden. Misschien omdat het verschil tussen donker en licht iets meer naar voren komt, ik weet het niet, maar ik ben er blij mee.
Tot slot heb ik beide kaarten langs de rand nog met Bundled Saga "gekwast"

6 opmerkingen:

 1. Twee hele mooie kaarten Janette, het is een prachtige stempel. Ook je mooie serie hieronder nog even zitten bewonderen, héél mooi en ik geloof wel dat je lekker zoet hebt zitten "spelen" hihi..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo kan een duwtje in de rug voor de juiste inspiratie zorgen. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zijn deze ook weer geworden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi resultaat !!!!!!\
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat zijn ze schitterend zeg, jij kunt echt lekker spelen met kleuren en stempels.

  groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen