Pagina's

zaterdag 24 juni 2017

Nieuwe potloden

Tadaaaaaaa!! De nieuwe aanwinst in mijn potlodenverzameling!


De Pablo potloden van Carand'Ache.

7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er geweldig uit !
  Hoe blij kun je zijn ....super blij !
  Genieten maar !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een gave doos, haast zond om te gaan gebruiken...LOL.
  Veel plezier ermee.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kwijl... kwijl.... stiekum stinkend jaloers! heel veel kleurplezier ermee, we zien de prachtige werkjes binnenkort wel verschijnen? groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gaaf uit. Kan mij heel goe voorstellen dat je er blij mee bent. Veel kleurplezier en ik zie je prachtige kleurwerken wel tegemoet, ben benieuwd.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet jij wat het verschil in potloden is die jij nu hebt gekocht De Pablo van Carand'Ache en de Luminance?
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Luminance zijn op wax basis en de pablo's op olie basis. En verder zou ik het niet weten. Ik mocht tijdens een workshop met de Pablo's spelen en die voelden hetzelfde als de Polychromos (die zijn ook op olie basis) die ik al heb. Vandaar dat ik ze als aanvulling bij mijn Polychromos wilde.
   De Luminance vind ik zachter aanvoelen met kleuren en bij mij brokkelt die punt iedere keer af, maar ze dekken wel weer beter, dus voor donker papier zijn die wel weer lekker. En verder is het een kwestie van pesoonlijke smaak denk ik (en ik verzamel geloof ik een beetje de kisten met kleurpotloodjes 😀😉)

   Verwijderen
  2. Ik zie wel andere kleurtjes erbij dan de Fabers. Ze lijken qua kleuren die op de prisma's. Ik zelf heb de volledige set Fabers en afgelopen Kerst de complete set Luminance. Raar, dat jouw punten afbrokkelen ik heb daar helemaal geen last van, jammer joh. Dat zal je waarschijnlijk ervan weerhouden om de Luminance te pakken. Tja ik ken die verslaving. Volgend jaar gaan we naar America en wil bij Walmart de set van de Prisma's kopen. Nou Janette geniet van je nieuwe aanwinst en ben benieuwd naar je kleurwerk.
   Lieve groet,
   Petra

   Verwijderen