Pagina's

zaterdag 2 september 2017

Have a lovely day

Ik ben gisteravond ook nog even aan het spelen geweest, ik had alleen vandaag pas tijd om er een foto van te maken en een blogbericht te schrijven.


Voor deze kaarten ben ik weer eens met "oudere" materialen gaan spelen (nou ja oud, van een paar jaar geleden ofzo, maar in de hobby-branche is dat "oud" volgens mij).
Tegenwoordig heb je de Gilding Flakes van Nuvo. Ik heb ze nog van Indigoblu en toen heette ze Megaflakes, maar ze werken precies hetzelfde. Ik heb op beide kaarten stroken dubbelzijdig plakband geplakt in verschillende diktes en hier de Flakes mee geplakt.
De bloemen zijn van MFT en die heb ik met wit embossingpoeder op Vellum gestempeld en uitgeknipt. In het hart van de bloem heb ik een dot lijm gedaan en daar heb ik Prills op gestrooid.
Vervolgens nog een stempeltje van Altenew ook met wit embossingpoeder gestempeld.
En als allerlaatste Nuvo Jewel Drops erop. Een stans gezocht van MFT die net ietsiepietsie kleiner is als mijn kaartbasis en met een Foamvelletje ertussen het geheel op de kaart geplakt.

Deze kaarten doen mee bij de volgende challenge:
Lift Challenge: lift #120 (vellum en embossingpoeder)
http://liftchallenge.blogspot.nl/ )

3 opmerkingen:

 1. Supermooi vind ik deze kaarten geworden Janette. Die stroken met flakes in combinatie met de vellum bloemen...heel chique. Mooi afgewerkt met die "druppels".
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie kaarten, Janette! Gave bloemen en bloemharten en de stroken met Flakes zijn er leuk achter. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In het kader van #useyourstuff zullen we maar zeggen ;-)
  Prachtig gelift, mooi warm van kleur en die bloemen zijn mooiiii!
  De strepen zijn mooi gemaakt zo en ik vind dat je de prills ook heel origineel hebt gebruikt. Goed idee!
  Bedankt Janette!

  BeantwoordenVerwijderen