Pagina's

zondag 10 september 2017

Smile

Vandaag heb ik weer eens een stempelkaart gemaakt.


Het leuke van mijn hobby van kaarten maken vind ik toch wel de afwisseling in de soorten kaarten. Van lekker stempelen zoals deze, naar het kleuren met potloden of met Copic Markers. Of het kleuren met Tombow Markers rechtstreeks op de stempel en dan afdrukken. Of eens een kaartje met alleen maar stansen en papier. Ik vind het allemaal leuk om te doen.
Vandaag dus met de stempels en stansen van de September release van MFT aan de slag gegaan. De Smile tekst heb ik (uiteraard met de Misti) gestempeld met Memento inkt. Het zwarte streepje is ook een stempel van MFT een "wat oudere" grote 6x6 achtergrond stempel en die heb ik met Versafine Clair gestempeld, ook met de Misti, want dan kon ik hem een paar keer over elkaar stempelen zodat hij echt heeeeeel erg goed en mooi zwart werd.
De tekst stempel heb ik met wit embossing poeder op een stukje zwart gestempeld en beide met een stansje op maat gemaakt.
Nog een paar zwarte Nuvo Drops erbij en toen vond ik hem wel weer klaar.

2 opmerkingen:

  1. Super vrolijk met al die kleurtjes en ik vind inderdaad zwarte accenten daar altijd heel mooi bij. Gave kaart Janette.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen