Pagina's

zondag 27 december 2015

6x6 paperpad challenge deel 1

Zoals jullie ondertussen wel gemerkt hebben, mag ik mezelf graag uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Deze keer is het een 6x6 paperpad challenge.
Dit is de basis van mijn challenge. Een 6x6 paperpad van Bildmalarna, cardstock en een stapel sketches.
Het idee voor deze challenge liep ik tegen het lijf bij een rondje You Tube filmpjes struinen. Op een vrije dag met een beker koffie heerlijk om te doen. Ik zag daar een filmpje van Kristie Marcotte en in dat filmpje deed zij achter elkaar het hele papierblokje aan kaarten maken.
Hier is de link naar het filmpje voor als je nieuwsgierig bent:
https://www.youtube.com/watch?v=R2R7rP-7yWI
Uiteraard wilde ik dat ook eens proberen, dus ben ik naar haar blog gegaan ( http://eponinekc.blogspot.nl/2015/06/doodlebugs-happy-camper-6x6-cards.html ) en heb alle sketches uit geprint.
Ik ben nu ongeveer halverwege en dit is mijn resultaat tot zover:
De kaarten met de eerste sketch heb ik net als Kristie gemaakt, zonder plaatje en alleen met tekst-stempels van Different Colors en Whipper Snapper Designs.
Maar dat is toch niet helemaal mijn ding, dus voor de 2e sketch toch maar een stempel erbij gezocht. Ik dacht dat deze van het merk Kandan is, maar dat weet ik niet zeker. Ik wilde hem eerst niet inkleuren, dus op gewoon papier gestempeld. Later bedacht ik me en heb ik er toch een kleurtje aan gegeven, maar ja, op verkeerd papier, dus zijn de Copic Markers gaan "bloeden"
Tja en een serie kaarten zonder iets van MFT erop, dat kan natuurlijk niet. Dus de schattige olifantjes erbij, want die waren ook nog een mooi maatje zodat ze in het rondje paste en 2 cirkel stansen van MFT gebruikt.
Vervolgens stempels van Whipper Snapper Designs gepakt en deze gecombineerd met tekst-stempels van Crealies (links) en In 't Woefke (rechts).
De volgende sketch was weer perfect om alleen die mooie tekst-stempel van Different Colors te gebruiken.
Tja en dan natuurlijk nog de Stuffies van Stamping Bella. Ik ben er helemaal weg van ☺
Ik heb nog papier van het blokje en ik heb ook nog sketches, dus ik ga de challenge zeker af maken, maar nu ga ik ter afwisseling weer even iets anders doen.

9 opmerkingen:

 1. Je hebt het gewoon geflikt en hoe, grandioos mooi...stuk voor stuk.
  Nu even time out zeg, en wat anders ha ha....

  Warme Groetjes<
  Anita xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo heb je wel een hele berg mooie kaarten! De kerstkaarten samen met je moeder zijn ook mooi geworden.
  En je Top 5 (6) is goed gekozen!
  Alvast een gezond en creatief 2016 gewenst!
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt geweldig gedaan Janette. Leuk om ze zo te kunnen bewonderen. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super uitdaging. Lijkt me leuk om te doen. Aankomende week ben ik een paar dagen vrij eens zien hoever ik kom.
  Jouw kaarten zijn in ieder geval erg mooi geworden!
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een superchallenge Janette, erg leuk allemaal, denk dat ik het ook maar eens ga proberen, zeker handig voor wat snelle kaartjes en de kerstkaarten, groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan! Ik ga ook eens kijken.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your cards are all just beautiful! You did a wonderful job coloring your images. I'm so glad my tutorial provided some inspiration for you.

  BeantwoordenVerwijderen