Pagina's

zondag 7 februari 2016

6x6 condoleance challenge

Van het weekend heb ik condoleance kaarten zitten maken.
Ik heb er een hekel aan, om deze kaarten te maken. En dit zijn meestal de enige kaarten die ik nog koop. Maar op mijn werk kreeg ik het verzoek om er een stuk of 10 (!!! ja, 10!!) te maken.
Bij thuiskomst bleek ik echter weinig spullen in huis te hebben voor deze kaarten. Ja stempels enzo wel, maar geen papier. Dus Marlous van Doe@Ding gebeld (het is dan net iets te ver om even heen te rijden ☺) met het verzoek een rondje door te winkel te lopen en een pakketje voor me te maken. De volgende dag had ik keurig een envelop met een papierblokje (van Authentique), cardstock, lint, plakparels en een Perle Pen. Dus ik kon aan de gang. Om het toch nog een beetje leuk voor mezelf te maken had ik mezelf de opdracht gegeven om gelijk het hele papierblokje achter elkaar op te maken. Een 6x6 challenge dus weer. En ook nog eens zoveel mogelijk verschillende. Van elk designpapier zaten er 2 velletjes in en ik heb dus wel iedere keer 2 dezelfde kaarten gemaakt. Even kijken of ik nog weet wat ik allemaal gebruikt heb.
Op de linkerkaart zijn de gras en de vogels stempel van Indigo Blu en de tekst is van Marianne Design. Bij de rechterkaart is de stempel van ???? (komt uit de tijd dat ik nog geen namen noteerde maar ik gok dat hij van Kandan is). De tekststempel is van In 't Woefke.
Bij deze linkerkaart is de stempel van Chocolate Baroque en de tekst ook weer van In 't Woefke.
Bij de rechterkaart heb ik de stempel van Joy! met Ranger Liquid Platinum embossingpoeder bewerkt (de tekst trouwens ook). Deze tekststempel is van KiKo stamps.
Op de linkerkaart zijn 2 stempels van Joy! samengevoegd en de tekst is weer van Marianne Design.
Van de rechterkaart kon ik er 4 maken, want er zat maar een klein stukje design papier op. De teksstempel is van Joy! en de gebruikten stansen zijn allemaal van MFT.

Op dit moment heb ik 14 kaarten en nog 12 design vellen over. Dus er komt nog een deel 2 ☺

9 opmerkingen:

 1. Heel stijlvol en mooi gedaan Janette. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Janette.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind je maar een knappert....want ook ik heb moeite met dit soort kaarten...ze zijn prachtig en heel divers dus vele hebben weer inspiratie bij je opgedaan !

  Warme Groetjes,
  Aniet xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janette,
  ik zie steeds van die prachtige kaarten voorbij komen,op FB, dat ik ook maar eens op je blog kom kijken, ik ben meteen volger geworden,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn prachtig Jeanette. Ze zijn niet voor een leuke gelegenheid. Maar toch vind ik het mooie en dankbare kaarten om te maken.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi en stijlvol gemaakt en allemaal anders, knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Janette
  Ik zie altijd veel van je voorbij komen of face-book, ik lees net dit bericht, ja Marlous is een schatje hoor, niets is haar teveel.
  Ik ga je nu gelijk volgen, dan zie ik nog meer van jou.
  Deze serie kaarten zijn stijlvol,prachtig gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze kaarten erg mooi. Het is misschien raar maar ik vind condoleance kaarten leuk om te maken,het hoort bij het leven.
  Ik heb wel een vraagje. Ik ben al heel lang op zoek naar dat mooie achtergrondpapier,waar kun je dat kopen. Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen