Pagina's

maandag 28 maart 2016

Een stapel glimlachjes

En nog een kaartje gemaakt vanmiddag.
De buurvrouw had op een hobbybeurs een kleurboek voor volwassenen gekocht en 2 doosjes van 12 Zig Kurecolor Twin markers (markers op alcohol basis).  Dus vanmiddag toen ik bij haar op de thee was heb ik die natuurlijk even geprobeerd ☺. Nu heeft ze met haar 24 kleurtjes niet alle kleuren (er zijn er ook "maar" 108), maar ze had in haar collectie wel 2 gele zitten, dus heb ik snel een afdrukje van deze stempel van Art Impressions gemaakt om ze uit te proberen. En eerlijk gezegd vond ik ze een beetje tegenvallen, maar dat komt denk ik omdat ik Copic Markers gewend ben. Ze blenden niet echt lekker en met 2 kleuren kun je ook niet een lekker verloop maken. Maar gelukkig doet mijn buurvrouw Mandala's kleuren en daar zijn ze perfect voor (zegt zij en ik zal haar niet tegen spreken).
Toch vond ik het plaatje op zich niet verkeerd geworden, dus heb ik er een kaart van gemaakt.
Met het nieuwe papierblokje van Doodlebug Design (Under the Sea), knoopjes uit de voorraadkast, een touwtje en de druppels uit de Nuvo flesjes (Apple Green) is het toch een leuk geheel geworden. De tekst zit trouwens bij de stempel en is dus ook van Art Impressions ☺

4 opmerkingen:

 1. Wat een lieve schatjes op deze mooie kaart! We hebben ze in het echt gezien dit weekend. Altijd weer lief en vertederend!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartje is super vrolijk en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Janette, het is een gave kaart geworden !!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous card, I like the sweet image
  Kevin xx

  BeantwoordenVerwijderen