Pagina's

woensdag 1 februari 2017

Baby kaarten

Ik heb weer een paar baby kaarten gemaakt.


Ik heb voor deze ronde echt allemaal oudere producten gebruikt (nee dat jok ik, het stempeltje van Crealies voor het kleinkind heb ik onlangs pas gekocht 😉)


Bij deze babykaart eens een keertje niet een stempeltje ingekleurd, maar alleen maar stansen gebruikt. Van wie ze allemaal zijn weet ik niet meer, ik weet dat de voetjes van Marianne Design zijn en de tag is van MFT. Zelf het papierblokje lag al uit elkaar zonder voorkant, dus ook geen idee waar dat van is. Ik heb van deze kaart zowel een jongens als een meisjes variant gemaakt. De teksten zitten ook weer los (nu even met verwijderbaar plakband vastgezet) zodat ik ze voor zowel een kindje als een kleinkindje kan gebruiken.


Bij deze weet ik het 😃. De stempel en de tekst horen bij elkaar en zijn van Stamping Bella. De hart-stans is van Little B en het roze cardstock van Bazzill. Gekleurd met Copic Markers.

4 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kaartje. Mooie mallen heb je ervoor gebruikt.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt. Is er klein spul opkomst of gewoon omdat ze zo leuk zijn om te maken.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stempels inkleuren is leuk om te doen, maar af en toe een kaart met stansen tussendoor is ook wel weer de moeite waard, mooie serie! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen