Pagina's

donderdag 2 februari 2017

Follow the Music

Vanavond een kaartje afgemaakt die al een hele tijd "bijna" klaar was.


Want als je een knutselvriendinnetje hebt die toetert in een band, dan maak je voor haar verjaardag een kaart van een toeterende band (als je dat hardop zegt is het net zo'n tongbreker als "de kat krabt de krullen van de trap" 😄). Alleen zit soms het leven in de weg en besef je dat je de kaart niet op tijd af gaat krijgen (gelukkig heb ik nog wel een voorraadje andere kaarten, dus ze heeft wel een verjaardagskaart gehad) en schuif je de half affe kaart aan de kant, waar hij vervolgens blijft liggen. Vanavond mezelf een schop onder mijn kont gegeven en de kaart afgemaakt. De tekst had ik nog niet gestempeld, dus ik kon de verjaardagsboodschap vervangen voor een algemene boodschap.
De Bunnies zijn van MFT, de halfronde stans is van Memory Box. Ik heb het schud gedeelte gevuld met Prills en de Bunnies gekleurd met Copic Markers. De lucht heb ik met Distress inkt gedaan.

En als je nu denkt: die kaart heb ik eerder gezien, dan klopt dat. Vorig jaar, toen deze stempelset van MFT uit kwam heb ik hem ook al gemaakt (alleen toen hadden ze blauwe pakjes aan). Dus eigenlijk heb ik mijn eigen kaart gelift 😉😂

7 opmerkingen:

 1. Hij is geweldig!!! Super!
  Je eigen kaart liften is ook leuk, zeker bij deze spetter! Als je schud is je kaart ook nog muzikaal. Tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke feestelijke kaart Janette, hij is geweldig :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een suppper leuke kaart heb je weer gemaakt, en leuk zo als schudkaart.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze schudkaart zo onwijs leuk en de muisjes heb je prachtig gekleurd. Ik herken dat probleem ik heb nog zoveel onafgemaakte kaarten liggen. Zou mezelf ook maar eens die schop onder mijn kont moeten geven.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. niks mis mee om jezelf te liften , toch? het is weer een prachtexemplaar geworden, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een leuke kaart met deze toeterende band. Gaaf!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kaart kwam me inderdaad bekend voor, alleen had ik niet door dat de muizen vorige keer een ander kleur pakje aan hadden ;)
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen