Pagina's

donderdag 28 december 2017

Hetzelfde maar volledig anders

Gisterochtend heb ik tijdens de koffie een You Tube filmpje van Jess Crafts zitten kijken en dat vond ik zo leuk dat ik het idee heb nagemaakt.


Jess gebruikte voor haar kaarten alleen de inkten en stempels van Letter It serie van Ranger en die heb ik - nog - niet. (staan op mijn boodschappenlijstje voor als ik weer naar Doe@Ding ga 😉) Dus eerst maar eens door de materialen gesnuffeld wat ik dan wel had wat ik hiervoor kon gebruiken.


Bij deze Valentijns kaart heb ik uit maskerpapier een hart gestanst. Hierna heb ik hem op een lichtroze kaart geplakt. De hartjes stempel is van Lawn Fawn en die zitten als een groepje bij elkaar, wat lekker snel werkt. Ik heb  Versafine Clair inkt gebruikt om te stempelen. Met het losse hart dat erbij zit heb ik enkele harten opgevuld. Vervolgens een lichtere roze kleur uit de Altenew collectie genomen en rond het hart gesponst en langs de randen. Tot slot een schattig stempeltje van Clearly Besotted ingekleurd met Copic Markers en de tekst gestempeld. Nog wat Nuvo Glaze op de gekleurde harten en verhoogd op een basiskaart geplakt.


Bij deze Happy Birthday kaart heb ik mijn malletje met een ster stans van MFT gemaakt. Alle teksten zijn uit de Happy Birthday Builderset van Altenew en de gebruikte inkten zijn ook weer Versafine Clair. De grote stans met stiksteek is ook van MFT.

2 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke kaarten. Ik heb Jess gelijk maar even opgezocht op YouTube en ga het zekr ook eens proberen. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  หนังเพลง

  BeantwoordenVerwijderen