Pagina's

zondag 17 december 2017

Winter Roses

Net toen ik gisteren klaar was met mijn kaartje, kwam de postbode een pakje brengen. Ik vond dat ik nog wel een kerstkadootje verdiend had, dus ik had nog wat leuke stempels van de nieuwe release van Altenew besteld.


Onder andere deze Winter Roses en Happy Birthday Builderset (ik hoef nu echt nooit meer een Happy Birthday stempel, alle mogelijk varianten staan hier wel op (help je het me onthouden als er weer een leuke HB stempel voorbij komt 😉😃))
Ik had alle bloemen 4 keer gestempeld met de inkten van Altenew (om de stempel "in te stempelen" en om er gevoel mee te krijgen) en alle 4 waren ze mooi geworden. Alleen heb ik daarna 2 kaarten verprutst en die zijn in de prullenbak beland en deze twee zijn door mijn eigen keuring heen gekomen 😊


Bij de eerste heb ik de bladeren met wit embossingpoeder op een donkerblauwe kaart bewerkt. Ook de tekst is met wit embossingpoeder gedaan. Om het geheel een beetje op te fluffen witte Nuvo Drops erop verwerkt.


Bij de tweede op een zalmroze kaart het silhouette stempeltje wat bij deze set hoort met de lichtste kleur inkt van Altenew gestempeld. Met een iets donkerder kleurtje de tekst gestempeld en hier nog Gloss Clear embossingpoeder overheen gedaan.

1 opmerking: