Pagina's

zondag 13 mei 2018

Hello

Het was vandaag echt knutselweer. In mijn deel van het land heeft het de hele dag wel geregend. Niet de hele tijd, maar wel de hele dag.


Nou had ik op het blog van de Lift Challenge een leuke uitdaging gezien. Daar moet je namelijk een kaart maken met het negatief van je stans. En eigenlijk schoot gelijk de "Frosted Garden" stempelset van Altenew door mijn hoofd. Dus een velletje Neenah op een Foam vel geplakt, met een rechthoek stans van MFT op maat gemaakt en toen de bloemen uitgestanst. Vervolgens het geheel in mijn Misty gelegd. Op die manier kon ik de bloemen precies op hun plek leggen, de foamlaag weghalen en op mijn basiskaart gestempeld. Als laatste het Neenah papier met foam erachter eroverheen geplakt. De Hello tekst zit bij de bloemen op de stempelset en is dus ook van Altenew.


En dan had ik natuurlijk nog de uitgestanste bloemen uit mijn vel over.
Voor deze kaart heb ik de achtergrond gestempeld met de Gradient Stripes Stamp van Altenew. Ook weer met een rechthoekstans van MFT hem iets kleiner dan mijn basiskaart gemaakt en er vlak opgeplakt. Op de uitgestanste bloemen heb ik met behulp van de Misty een stempelafdruk gemaakt en vervolgens op de kaart geplakt, het foam zat er tenslotte al achter. Ik heb de Hello tekst deze keer met wit ge-embossed.

De bovenste kaart doet mee bij de volgende challenge:

Lift Challenge: #130 een kaart met een negatief van een Die-cut
http://liftchallenge.blogspot.nl/ )

2 opmerkingen:

  1. Dat zijn weer twee supergave kaarten Janette.Mooie diepte krijg je door het gebruik van het foam. Die stempel met strepen geeft ook een heel gaaf effect vind ik.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige gestileerde kaartjes! Dank je wel voor het meedoen met onze Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen