Pagina's

zondag 5 oktober 2014

Happy Birthday

Vandaag weer met inkt en stansen in de weer geweest.
Bij deze eerste kaart heb ik met een stans van MFT en een stukje Acetate zelf een malletje gemaakt. Ik heb toen met verschillende kleurtjes Distress inkt de ballonnen gesponst.
De Hoera-stans van Joy! heb ik toen 4x met wit uitgestanst en daarna op de balonnen gelegd. De witte eronder geplakt zodat je wat diepte krijgt. In het echt is dat duidelijker zichtbaar. De Gefeliciteerd stans is van Different Colours.

Bij deze tweede kaart heb ik met de verschillende ballonen stansen van MFT, hierna heb ik ze gekleurd met Hero-Arts Shadow inkt. Met de diagonale streep achtergrond stempel van MFT en 2 kleuren inkt heb ik de achtergrond gemaakt, de cirkel is ook een MFT stans. Deze twee kleuren inkt heb ik ook gebruikt op de woord-stans Happy. De Gefeliciteerd stempel weer meerdere keren bij elkaar gestempeld. Alles met Foamtape geplakt om diepte te krijgen.

3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt met die ballonen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke verjaardagskaarten Janette! Je bent heerlijk aan het experimenteren met allerlei technieken zo te lezen.
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janette, wat een leuke verschillende manieren om feestelijke kaarten te maken. Ik vind vooral de bovenste helemaal leuk. Het is net of die ballonnen voor elkaar zweven en transparant zijn. Gaaf...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen