Pagina's

donderdag 9 oktober 2014

Kleuren met chloor/bleek

Ik vind het heerlijk om op YouTube naar filmpjes voor het kaarten maken te kijken. Van de week kwam ik er een tegen over het inkleuren van stempels met bleek of chloor (hier is de link naar het filmpje: ( http://stamptv.ning.com/video/fight-like-a-girl-card-project ) (met dank aan de opmerking van Liselot de link "gerepareerd :-) )
Dus dat heb ik ook geprobeerd:
En omdat het zo leuk was om te doen dacht ik dat kan natuurlijk ook in een kerstvariant. Nu is het papier wat ik hierboven heb gebruikt van papicolor en voor mijn kerstkaart had ik Bazzil gepakt. Bij de Bazzil trok de kleur echt (bijna) helemaal weg. Dus heb ik de stempel met Distress inkt weer een kleurtje gegeven. En ik ben heel erg tevreden met het resultaat.

Ok, wat heb ik gebruikt. De vlinderstempel is van Studio Light, het roodborstje is van Cuddly Buddly. Bij de paarse vlinder heb ik papier van Maja Design gebruikt, bij de roestbruine is het papier van Authentique en bij het roodborstje van Joy!. Verder zwart en wit Craftpapier en een lintje en op de muts van het roodborstje nog wat stickles.

3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt!! Ik heb die techniek ook al eens gezien. Ik heb mij hier nog niet aan durven wagen, omdat ik niet zo van chloor hou.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaarten zijn weer prachtig en zo leuk om te zien hoe jij allerlei technieken uitprobeert. Het lijkt me wel een beetje eng om met bleek te werken, maar het resultaat is mooi, dus wie weet.
  Groetjes, Liselot
  P.S. Ik heb de link gekopieerd, want die werkte niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of je hier een bericht van krijgt Liselot, maar ik heb de link gerepareerd. Dank voor het melden :-)

   Verwijderen