Pagina's

zondag 23 oktober 2016

Merry Christmas

Ik ben weer aan het spelen met de Misti en daar is gisteravond (half) deze kaart uit voort gekomen. Vanmorgen heb ik hem afgemaakt.
Alleen toen ik net een foto ging maken kwam ik erachter dat ik de tekst onderste boven heb geplakt (volgens mij is het tijd voor nog een bakkie koffie ☺), dus het is een kaart voor linkshandigen geworden.
Ik heb voor deze kaart een stans van een vlinder genomen (geen idee van welk merk, maar als ik moet gokken denk ik MFT) en de vlinder 7 keer uitgestanst. Ik heb een grote ronde stempel op de deksel van de Misti geplaatst (ook geen idee van welk merk, want hij stamt nog uit de tijd dat ik dacht dat ik dat wel allemaal kon onthouden en het niet opschreef) en toen heb ik het negatief van de vlinder over de stempel gelegd. Deur dicht zodat hij op zijn plaats bleef. Vervolgens een vlinder in het negatief gelegd en gestempeld en dat 7 keer. Doordat het negatief op dezelfde plaats bleef en de stempel ook, zijn de afbeeldingen op alle vlinders gelijk.
Met de vlinders vervolgens een cirkel gemaakt, de onderkant van de vlinders met tape vastgeplakt en de aan de bovenkant zit Foamtape, zodat er wat diepte en beweging in de kaart komt.
Toen nog de tekst van Penny Black uitgestanst en opgeplakt en Nuvo Chrystal Drops met glitter erop.
Over de tekst zit ook nog Wink of Stella en het papier is van Pion.

3 opmerkingen: