Pagina's

zondag 25 maart 2018

Egg-cellent Easter

En ook voor mijn BFF een paaskaartje gemaakt.


Mijn BFF vind het prachtig wat ik maak, maar al die toeters en bellen vind ze allemaal helemaal niets. Dus speciaal voor haar probeer ik altijd een CAS-kaart te maken. Maar eigenlijk vind ik ze ook superleuk om te maken, dus echt een straf is het niet 😉
Voor deze kaart heb ik een wat oudere stempel van Cuddly Buddly gepakt. En normaal kleur met potloden op Strathmore Bristol papier, maar omdat ik nu veel wit zou hebben op mijn kaart, wilde ik dat het wit waar ik op gestempeld had wel hetzelfde wit was als mijn basiskaart. En mijn basiskaarten zijn altijd van Neenah Solar White 110lbs, dus heb ik nu Toby Tumble (zo heet dat konijntje) gestempeld op Neenah Solar White 80lbs. En het kleuren daarop ging echt perfect (voor mijn manier van kleuren dan). Ik heb trouwens gekleurd met de Faber Castell Polychromos pencils.
Verder nog een stempeltje van Joy! erop en een strookje designpapier van Simple Stories. (en toen moest ik mezelf op mijn vingers slaan om er niet toch ook nog stiekum Nuvo Drops erop te doen, maar ik heb me ingehouden 😄)

Deze kaart doet mee bij de volgende challenge:

Cas on Friday: #129 Easter
http://cleanandsimpleonsunday.blogspot.nl/ )

2 opmerkingen:

  1. Hij is super leuk !!!!
    Ha, ha, ik heb nu ook ( door jou) een paar flesjes drops.
    Op mijn laatste kaart gebruikt !
    Ze zijn echt top !!!

    BeantwoordenVerwijderen