Pagina's

zaterdag 10 maart 2018

Happy Spring

Vandaag lekker aan het spelen geweest met de nieuwe stempels van de maart release van MFT.


Zodra ik deze schattige Bunnies zag was ik er verliefd op. En ik wist eigenlijk ook wel al snel dat ik ze allemaal op een rijtje wilde (achteraf had ik ze ietsje anders moeten neerzetten, nu lijkt het net of die ene Bunnie geen oortjes heeft 😖). Maar ja, en dan??? Konijntjes in de W, C en N tinten met Copic Markers gekleurd en toen liep ik even vast. Gelukkig is er nu een kleurenchallenge op het blog van MFT gaande, dus bedacht ik me: als ik die kleuren nu aan hou, kan hij gelijk met die challenge mee doen. De kleuren die je moet gebruiken zijn Sour Apple, daar heb ik YG 21, 23 en 25 voor genomen, Orange Fizz werd YR 21, 23 en 25, Daffodil Y04, 06 en 08 en Berrylicious heb ik vertaald naar BG 10, 11 en 13. Ik hoop dat ze goed zijn, ik vind ze in ieder geval superleuk bij elkaar passen (en dat is het belangrijkste).
Papiertje van Lawn Fawn erbij gezocht en uiteraard Nuvo Drops. En ook daar had ik de bijpassende kleuren (toch af en toe wel handig dat Full-set syndroom 😉). De tekst is een stempeltje van CC Designs en de gebruikte stansen zijn ook van MFT.

Dus, deze kaart doet mee bij de volgende challenge:

MFT Color challenge #89
http://www.cardchallenges.com/2018/03/mft-color-challenge-89.html )

5 opmerkingen:

 1. Echt zo leuk en die oortjes zijn echt geen probleem. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love how you arranged your bunnies and bubbles on the tag. So cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!Thanks for sharing.
  หนังฝรั่ง

  BeantwoordenVerwijderen