Pagina's

zondag 17 juni 2018

Hello Dear Friend

Vanmiddag lekker met Distress inkt zitten spelen.


Ik hou van de stencil en stansen en stempels van Concord & 9th. Niet van elke release vind ik alles even leuk, maar veel wel. En van de vorige release was ik wel gelijk helemaal weg van de Turnabout stempel, maar ook van de Turnabout stencils. En helemaal omdat je die twee heerlijk met elkaar kan combineren.
Vanmiddag had ik de stencils tevoorschijn gehaald en de "normale" distress inkten. Heerlijk even in een regenboog zitten sponsen. Maar toen vond ik het wit tussen de (wat zijn het eigenlijk??) bladeren een beetje Te wit, dus heb ik de tussenstukjes met het andere stencil (er zitten er 3 in de verpakking) opgevult met Milled Lavender.
En dan heb je een superfleurige achtergrond, die je eigenlijk niet teveel wil bedekken. Maar wat doe je er dan mee? Dussss, Altenew to the rescue 😊. De supergrote Hello stans uit zwart cardstock en uit zwart Fun Foam gestanst, op elkaar geplakt en op de achtergrond geplakt. Nog een klein tekstjes (ook van Altenew) erbij. En als laatste in het midden van de blaadjes nog druppels Nuvo Glace gedaan, omdat die zo mooi de onderliggende kleur aan neemt.

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Toevallig ben ik vanmiddag ook bezig geweest met een Turn around stempel van CC9th, leuk!
    Gave hoe je deze achtergrond hebt opgebouwd en heerlij de regenboog kleurtjes. Mooi met de zwarte grote tekst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele fleurige mooie achtergrond Janette en die zwarte tekst(en) geven de kleurtjes nóg meer kracht.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen