Pagina's

zondag 2 mei 2021

Follow the Music

En ik kon het niet helpen, maar vanmorgen toch weer een "regenboogkaartje" gemaakt.


Mensen vragen wel eens aan me of ik alle stempels die ik koop meer dan één keer gebruik. Het antwoord is JA, maar eigenlijk veel te weinig. En ik probeer daar af en toe ook actief verandering in te brengen.
Vandaag dus ook, ik was op zoek in mijn stempelkast (naar wat weet ik niet eens meer) en toen zag ik deze "Strike up the band" van MFT (volgens mij uit 2016). En met mijn voorkeur voor Slimline kaarten en regenboogjes op dit moment ging het natuurlijk gelijk kriebelen. Ik heb ook geleerd dat je naar dat soort kriebels moet luisteren, dus stempel mee naar beneden (mijn stempelkast staat boven 😉) en lekker even zitten kleuren. Ik had nog een regenboog-streepjes achtergrond liggen, dus foamtape eronder en klaar is Klara.
Nu was dit de laatste van mijn regenboogstreepjes achtergrondjes, dus ik denk dat ik wel weet wat ik ga doen vanmiddag....................

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit zo een leuke stempelset! Ik heb hem al vaak in mijn mandje gehad maar kan de stanzen er nooit bij vinden dus heb hem nog steeds niet gekocht. Maar je hebt groot gelijk om hem weer eens uit de kast te trekken, zeker in deze regenboogkleuren echt en topkaartje!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb bij Paperpads.nl nog de stansen gezien van de week (niet de stempels trouwens, alleen de stansen)

      Verwijderen