Pagina's

zaterdag 2 december 2017

Joy Joy Joy!

Gisteravond heb ik tijdens de reclame-blokken van The Voice of Holland (ik kijk niet veel tv, maar dat vind ik een leuk programma om te kijken) nog deze stempel van Penny Black ingekleurd.


Er was eens iemand die aan me heeft gevraagd of ik al die stempels die ik heb wel eens meer dan 1x inkleur. Nou JA, dus 😊. Deze stempel van Penny Black is Woodmounted en is één van de eerste stempels die ik kocht toen ik de stempels en het kleuren daarvan in 2012 ontdekte. En om de zoveel tijd pak ik hem weer om hem in te kleuren. Ik heb heel veel stempels liggen die nog nooit inkt hebben gezien, maar ik heb ook veel stempels liggen die ik meer dan één keer in kleur.
Deze schattige Hedgehogs heb ik gekleurd met Copic Markers, de tekst is ook een stempel van Penny Black. Het papier is van Pion en het glitter papier weet ik niet van welk merk (staat er ook niet op).
Tussen de lagen uiteraard FunFoam geplakt en op de belletjes Glossy Accents (ik kon mijn Nuvo Glace even niet vinden, maar beide hebben hetzelfde effect)

1 opmerking:

 1. Mooie stempel !
  De kaart is leuk, lekker vrolijk!
  Je kleurwerk is top!
  Ik ben daar niet goed in!
  Volgende week plaats ik een kaart voor 52 weeks to Christmas .....
  Kijk daar maar eens naar , misschien heb je tips voor mij!
  Fijn weekend , wij vieren morgen Sint en hij komt ook nog en de kids weten van niets !

  BeantwoordenVerwijderen