Pagina's

vrijdag 6 juli 2018

Smile

Vandaag weer eens lekker zitten stempelen.


Ik wilde me eigenlijk vanmorgen opgeven voor de online cardclass "one layer wonders" bij Altenew. Maar ik deed iets verkeerd en kreeg geen toegang tot de class. Mailtje gestuurd naar Altenew, maar ja, dan zit je met het tijdsverschil en Amerika 😞. Tijdens het rondstruinen op de website van Altenew kwam ik ook de classes "all about layering" tegen en die waren gratis, dus die maar gekocht om te kijken wat het was. Die lukte wel gelukkig (en ik heb ondertussen ook al een reactie van Altenew gekregen, dus mijn One layer Wonders class kan ik ook gaan volgen 😊).
Een van de filmpjes in de class was met de stempelset "Whimsical Flowers" en laat dat nou ook een van mijn eerste stempelsetjes zijn die ik van Altenew kocht. Dus het filmpje gekeken en de stempelset tevoorschijn gehaald.


Ik begon hetzelfde als in het filmpje, maar dan gaat het stiekum toch een andere kant op en komt er dus een "Janette sausje" overheen. De Halftone Smile stempel en stans van Altenew erbij gezocht om de kaart af te maken. En ik was zo lekker bezig dat ik nog een tweede kaart heb gemaakt.


Bijna hetzelfde maar toch ietsje anders. Ik vind ze allebei leuk, maar deze tweede net een beetje meer 😄

3 opmerkingen:

 1. Twee hele leuke fleurige kaarten heb je gemaakt Janette. Ik ben benieuwd wat er nog volgt uit de "classes" :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het twee toppers !
  Ben benieuwd naar de volgende kaarten na je "class".
  Ik zit nu in LA, USA met 45 graden pffffff.
  groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super mooi! En de tweede inderdaad een tikkeltje meer!

  BeantwoordenVerwijderen